GUARDIOLA BEZORGT MANCHESTER CITY-FANS 75 MINUTEN VOOR AFTRAP TEGEN REAL GEWELDIG NIEUWS

Manchester City-trainer Josep Guardiola kan in de return tegen Real Madrid in de kwartfinales van de Champions League een beroep doen op Kyle Walker. De vleugelverdediger ontbrak vorige week in de heenwedstrijd nog wegens een hamstringblessure, maar nadat hij afgelopen zaterdag al op de bank zat tijdens het competitieduel met Luton Town maakt hij dinsdagavond dus zijn rentree binnen de lijnen. Dat is uitstekend nieuws voor Manchester City, dat Walker heel goed kan gebruiken om de pijlsnelle Real-aanvallers Vinícius Júnior en Rodrygo af te stoppen.

Kevin de Bruyne heeft eveneens een basisplaats bij Manchester City. De Belg was vorige week in Madrid normaliter ook aan de aftrap verschenen, maar bleek toch niet fit genoeg om te starten. Guardiola deed uiteindelijk helemaal geen beroep op De Bruyne. De middenvelder deed afgelopen zaterdag tegen Luton Town wel ‘gewoon’ weer mee en kan zijn ploeg dinsdag dus helpen om een ticket voor de halve finales van de Champions League in de wacht te slepen. Nathan Aké begint op de bank.

Opstelling Manchester City: Ederson; Walker, Akanji, Dias, Gvardiol; Rodrigo, De Bruyne, Bernardo; Foden, Haaland, Grealish.

Opstelling Real Madrid: Lunin; Carvajal, Rüdiger, Nacho, Mendy; Valverde, Camavinga, Kroos, Bellingham; Rodrygo, Vinícius.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Regi Blinker ziet twee spelers bij PSV die té goed zijn voor de Eredivisie

Regi Blinker is lyrisch over twee spelers van PSV. "Tegenstanders vallen gewoon om bij dat kappen en draaien."

2024-04-17T18:10:39Z dg43tfdfdgfd