Sport

Trending:


Advocaat noemt verrassende naam voor opvolging Slot: 'Zou zelfs bij Ajax passen'

Dick Advocaat denkt dat Feyenoord absoluut geen slechte keuze maakt als de club Alex Pastoor aanstelt als nieuwe coach. De bondscoach van Curaçao zou Giovanni van Bronckhorst als eerste keus nemen bij de Rotterdammers, maar hij vindt het gek dat Pastoor nergens wordt genoemd.


BBC meldt grote schoonmaak bij Man United: 'Bereid bijna iedereen te verkopen'

Manchester United is van plan een bezem door de selectie te halen. Volgens de BBC wil de club van manager Erik ten Hag een groot deel van de selectie verkopen.


'Hiermee heeft Erik ten Hag al het respect verloren bij Manchester United'

Wesley Sneijder stelt dat Erik ten Hag 'het respect van iedereen' bij Manchester United verloor toen hij de strijd aanbond met Cristiano Ronaldo.


Voormalig kickbokskampioen teleurgesteld over vechtplannen Rico Verhoeven: 'Had ik nú willen zien'

Remy Bonjasky vindt het jammer dat Rico Verhoeven pas in december weer van plan is de boksring te betreden. De voormalig kickbokskampioen schrijft in zijn column voor het AD dat hij Verhoeven maar wat graag had zien aantreden tegen de opkomende Levi Rigters. Rigters gaat het in mei echter eerst nog opnemen tegen Jahfarr Wilnis, terwijl Verhoeven na zijn Grand Prix-performance nog maanden in de wachtruimte plaatsneemt. De 28-jarige Levi Rigters...


Opmerking Van der Vaart schiet bij Van Halst in verkeerde keelgat: 'Ik heb je gevraagd voor een functie man'

Met een tafel vol oud-Ajacieden had Jan van Halst het zwaar te verduren maandagavond als gast bij het voetbalpraatprogramma Rondo van Ziggo Sport. De voormalig interim-algemeen directeur kreeg diverse vragen op zich afgevuurd betreffende de chaos binnen de Amsterdamse club, maar niet alle kritiek werd door Van Halst goed ontvangen. Allereerst is de Raad van Commissarissen aan de beurt. Marco van Basten vraagt zich af of er een foto getoond kan...


‘Xavi Simons dolenthousiast: Europese grootmacht werkt aan komst Oranje-international’

Xavi Simons, door Paris Saint-Germain verhuurd aan RB Leipzig, staat volgens journalist Jose Alvarez Haya van El Chiringuito in de belangstelling van Barcelona.


AC Milan maakt haast met komst Van Bommel na interesse Feyenoord

AC Milan is van plan om komende zomer afscheid te nemen van Stefano Pioli. De Italiaanse oefenmeester lijkt niet langer in de plannen voor te komen van de club.


Dit astronomische bedrag wil Mercedes per jaar aan Verstappen betalen

Mercedes heeft er alles voor over om de regerend Formule 1-wereldkampioen vast te leggen en van Max Verstappen de best betaalde sporter ter wereld maken. De Nederlander zou 150 miljoen euro per seizoen kunnen verdienen bij de Britse renstal, zo weet het Duitse oe24 te melden. Mercedes-teambaas Toto Wolff wil de 26-jarige absoluut aan boord halen. Bovendien zou de Nederlander volgens de wens van CEO Ola Källenius en multimiljardair Sir Jim...


🎥 Doldwaze beelden vanuit Asturië: renner van TotalEnergies van de fiets gereden op klim door motard

De Vuelta a Asturias werd gedomineerd door UAE Team Emirates. De ploeg pakte alle drie de etappes én het eindklassement. Daags na het sluiten van de etappekoers duiken beelden van een heel ander kaliber op in de media. Zo is op een video te zien hoe Paul Ourselin de schrik van zijn leven krijgt als hij letterlijk wordt overreden door een motard. Het voorval vond ietwat in de achterhoede van de race plaats, op de steile klim naar El Violeo. Daar...


'Barcelona zet in op sensationele terugkeer 'dolenthousiaste' Simons'

De Spaanse journalist Jose Alvarez Haya van El Chiringuito denkt te weten dat FC Barcelona werkt aan de terugkeer van Xavi Simons. De Oranje-international wordt dit seizoen door Paris Saint-Germain verhuurd aan RB Leipzig en keert komende zomer in principe terug naar Parijs.


'Nieuws uit Rotterdam: Feyenoord zet in op verlenging 'PSV-target''

Feyenoord zet in op een contractverlenging van Timon Wellenreuther. Dat meldt 1908.nl. De sluitpost werd eerder nog gelinkt aan een transfer naar PSV.


Steiner doet reden achter vertrek Hamilton uit de doeken: "Dan had hij Mercedes niet verlaten"

De voormalig teambaas laat zijn licht op de zaak schijnen.


Zeer opvallende basisspeler verwacht bij aanstelling Dick Schreuder bij Feyenoord

De naam van Dick Schreuder, momenteel trainer van het Spaanse CD Castellón, wordt gekoppeld aan Feyenoord als opvolger van Arne Slot. De verwachting is dat Thomas van den Belt dan een basisplaats kan krijgen.


Ronaldo verkoopt oude liefde en ontvangt 65 miljoen euro voor verkoop aandelen

Ronaldo Luis Nazário de Lima is niet langer eigenaar van Cruzeiro, de club waar hij zijn profloopbaan begon. De oud-spits van onder meer PSV, FC Barcelona, Internazionale en Real Madrid nam in 2021 negentig procent van de aandelen van de Braziliaanse club over. Cruzeiro meldt dat het bedrijf BPW Sports dat aandelenpakket overneemt voor een bedrag van omgerekend ongeveer 65 miljoen euro.


Hélène Hendriks en Noa Vahle aan de slag bij Ziggo Sport

Hélène Hendriks en Noa Vahle gaan vanaf augustus aan de slag bij Ziggo Sport. Dat heeft de sportzender dinsdag bekendgemaakt bij de presentatie van de plannen over de uitzendingen rondom het Europees voetbal van volgend seizoen.


Tweekamp Mike Tyson en Jake Paul wordt officieel gevecht

De bokstweekamp tussen voormalig wereldkampioen zwaargewicht Mike Tyson en youtuber en bokser Jake Paul, ook bekend als de vriend van schaatsster Jutta Leerdam, krijgt de status van een professioneel gevecht. Dat heeft de promotor van het gevecht bekendgemaakt.


Van der Zande ziet een combideal met Verstappen in de aanbieding: 'Dat moet als Newey nog wil winnen'

Giedo van der Garde zou het gaaf vinden om Adrian Newey in 2025 bij Ferrari te zien. De oud-coureur gaat ervan uit dat hij niet alleen vertrekt, en dan is het nog maar de vraag wie van Red Bull Racing hij nog meer mee gaat nemen. Renger van der Zande denkt dat Newey wellicht samen met Max Verstappen vertrekt, omdat hij weet dat hij de rijder niet moet onderschatten als hij nog titels wil winnen. 'Ja, weet je, het spookt daar al een tijdje',...


Miami Grand Prix keert zich tegen Donald Trump

De organisatie achter een van de meest smakeloze races op de kalender staat lijnrecht tegenover de voormalig president. In een officieel dwangbevel vraagt Miami The Donald af te zien van het gebruik van een VIP-suite op het parkeerplaatscircuit.


Sneijder en Janssen maken transfer en sluiten aan bij ander analistenteam

Wesley Sneijder en Theo Janssen maken de overstap naar Ziggo Sport. Dat heeft de zender aangekondigd. Ziggo Sport heeft de uitzendrechten voor drie grote Europese voetbalcompetities: de Champions League, de Europa League en de Conference League.


'Red Bull F1 sluit opmerkelijke deal met Adrian Newey: dit is wat er gaat gebeuren'

Adrian Newey komt betrekkelijk makkelijk onder z'n contract uit, zo lijkt het.


Slot gaat Feyenoord meteen pijn doen en neemt Geertruida mee naar Liverpool

De kans dat Arne Slot in zijn kielzog verdediger Lutsharel Geertruida meeneemt van Feyenoord naar zijn nieuwe club Liverpool bedraagt 'meer dan vijftig procent', zegt chef sport Marcel van der Kraan van De Telegraaf.


'Ajax zet door: na Potter moet ook 'trainer van de toekomst' naar Amsterdam komen'

Nu de komst van Graham Potter steeds realistischer lijkt te worden hoopt Ajax Christian Chivu als eerste assistent aan te stellen. De Amsterdammers zien in de voormalig verdediger 'de trainer van de toekomst'. Dat meldt Gianluca Di Marzio.


Teruggekeerde spits is onzeker over toekomst bij Ajax: 'Ik kan dan alleen maar doelen voor mezelf stellen'

Julian Rijkhoff heeft in gesprek met Ajax Life aangegeven nog niet te weten wat er volgend jaar op sportief vlak met hem zal gaan gebeuren. Na een avontuur bij Borussia Dortmund kreeg de man uit Purmerend in de winterstop de kans om terug te keren bij de club waar hij de hele jeugdopleiding doorliep: Ajax. Een aantal invalbeurten daargelaten werd de spits echter vooral bij Jong Ajax ingezet. Bij Ajax is er momenteel nog veel onduidelijk, zo ook...


Van Halst blokkeerde Ajax-transfer: "Ik zei daardoor: dat moeten we niet doen"

Jan van Halst heeft één transfer geblokkeerd bij Ajax, zo vertelt hij bij Rondo. Om welke speler het specifiek gaat is niet duidelijk. Van Halst stelt dat er intern te weinig steun was voor de desbetreffende transfer.


Ajax zet streep door favorieten voor trainerspositie, Amsterdammers zetten vol in op komst groentje

Ajax dreigt door een groot verschil in vraag en aanbod naast Graham Potterte grijpen. Dat schrijft het Algemeen Dagblad dinsdagochtend. De krant laat weten dat de Amsterdamse club steeds meer naar een andere buitenlandse kandidaat kijkt: de pas 35-jarige Francesco Farioli, die nu trainer is van OGC Nice. Toch is de komst van Potter nog niet helemaal van de baan. De Engelse manager verwacht deze week een nieuw en officieel voorstel vanuit...


Ajax komt na misgrijpen Graham Potter uit bij oogappel van Luis Enrique

De kans dat Graham Potter de nieuwe trainer van Ajax gaat worden, lijkt met de dag kleiner te worden. Hoewel beide partijen graag met elkaar in zee gaan.


Van der Vaart kijkt Van Basten aan: ‘Hij is de énige die jou hier aan tafel heeft omgeluld’

Marco van Basten heeft een zeer hoge pet op van Arne Slot, zo vertelt de oud-voetballer maandagavond aan tafel bij Rondo. Rafael van der Vaart denkt dat deze verwachtingen voortkomen uit een eerdere uitzending van Rondo.


Dit zei Mohamed Salah tegen Jürgen Klopp tijdens verhit moment

Een professionele liplezer heeft ontcijferd wat Mohamed Salah tegen Jürgen Klopp zei afgelopen zaterdag. De beide heren kregen een aanvaring aan de zijlijn tijdens het duel Liverpool – West Ham United (2-2).


'De kans dat Arne Slot hem naar Liverpool haalt is groter dan vijftig procent'

De kans is 'meer dan vijftig procent' dat Lutsharel Geertruida in het kielzog van Arne Slot de overstap van Feyenoord naar Liverpool gaat maken, meldt Telegraaf-journalist Marcel van der Kraan.


FC Utrecht-revelatie op de hoogte van PSV-interesse: 'Heel mooie club, maar..'

Ryan Flamingo vindt de interesse van PSV 'eervol'. De verdediger annex middenvelder van FC Utrecht staat op de radar bij de Eindhovenaren, maar wil zich vooral focussen op de laatste wedstrijden van het seizoen.


Sport in het Kort | Ajax heeft ondanks crisis nieuwe sponsor binnen

In deze rubriek houden wij je dagelijks op de hoogte van interessante nieuwsfeitjes in de sportwereld. Deze onderwerpen zijn niet groot genoeg om er een artikel over te maken, maar zeker wel nieuwswaardig. Dinsdag 30 april Ajax heeft beet: de club en uitzendorganisatie Olympia zijn vanaf volgend seizoen aan elkaar verbonden. Olympia zal de shirtsponsor van de Ajax-jeugd worden. Ondanks de onrust die buiten en binnen het veld heerst doet Menno...


Van Halst laat tafel schrikken met onthulling over voorbereiding Ajax: ‘Bizar! Dat mag niet bij een club als Ajax!’

Jan van Halst voelde al vroeg aan dat het niet boterde tussen Sven Mislintat en Maurice Steijn, zo onthult hij bij Rondo.


Virgil van Dijk naar Duitsland: sensationele geruchten. Foto

De Nederlandse centrale verdediger zou Liverpool kunnen verlaten


Perez ziet gigantisch verval: ‘Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu niemand’

Kenneth Perez verwacht dat Feyenoord volgend seizoen opnieuw zal bouwen op Justin Bijlow als eerste doelman, zegt hij in Voetbalpraat van ESPN. Dat betekent dat Timon Wellenreuther waarschijnlijk vertrekt.


Hoe het vertrek van Newey bij Red Bull Verstappen in de handen van Mercedes drijft

We nemen de situatie onder de loep.


Ajax dreigt naast twee topkandidaten te grijpen en neigt steeds meer naar derde optie

Ajax dreigt naast topkandidaten Graham Potter en Erik ten Hag te grijpen, waardoor de club steeds meer neigt naar de derde kandidaat-trainer: Francesco Farioli (OGC Nice).


Sensationeel transferbod op komst voor Max Verstappen: breekt alle records. foto

Geruchten over de toekomst van de Nederlandse coureur houden niet op


PSV kan vertrek Lozano opvangen met komst van Gianluca Prestianni van Benfica

PSV lijkt serieus rekening te moeten houden met een vertrek van Hirving Lozano. Gianluca Prestianni van Benfica lijkt een adequate vervanger.


Volop belangstelling voor teleurstellende PSV-aanwinst: prijskaartje van 20 miljoen euro

Armel Bella-Kotchap lijkt zich ondanks een teleurstellend verlopen seizoen bij PSV te mogen verheugen op een megatransfer.


Collega-analist sneert naar Van der Vaart: ‘Hoe kun je dat nou zeggen? Onwerkelijk!’

Rafael van der Vaart heeft voor ergernis gezorgd bij een collega-analist: Maarten Wijffels van ESPN en het Algemeen Dagblad. Van der Vaart schoof Robin van Persie in Studio Voetbal naar voren als nieuwe hoofdtrainer van Feyenoord.


Ongeloof om spectaculair transfertarget van Ajax: ‘Dat kan toch bijna niet…’

Freek Jansen en Kenneth Perez praten in Voetbalpraat van ESPN over het hoofdtrainerschap van Ajax. Volgens de journalist van Voetbal International is Erik ten Hag van Manchester United de favoriet van Ajax.


'Mercedes F1 aanvaard voorwaarde Max Verstappen en praat in Miami met Newey'

Mercedes luistert naar de wens van Max Verstappen en gaat om tafel met Adrian Newey.


VIDEO | Jos Verstappen reageert op transfergeruchten Max, 'Newey slaat aanbod Aston Martin af' | GPFans News

Jos 'The Boss' Verstappen reageert op de vertrekgeruchten.


Vallende mannequin leidt tot opmerkelijk moment in IndyCar-race Barber

Na de IndyCar-race op Barber gaat het nog maar weinig over de race zelf en veel over een ander opvallend moment: de mannequin die van een brug viel.


Transferperikelen: Potter één stap verwijderd van trainerschap Ajax

Het huidige voetbalseizoen loopt richting het einde. De zomermaanden zullen zoals gebruikelijk in het teken staan van de vele transfers. Ook nu zijn er al de nodige ontwikkelingen en geruchten die de ronde gaan. Sportbookies houd je op de hoogte van de laatste transferperikelen. Dinsdag 30 april Ajax heeft Graham Potter een twee aanbieding gedaan, meldt journalist Sam C. op X. De financiën zouden al in orde zijn, dus is de verwachting dat Potter...


'Ajax dichter bij aanstellen trainer: Potter financieel akkoord met de club'

Ajax heeft Graham Potter een nieuw aanbod gedaan. De club heeft zijn zinnen gezet op de Engelse trainer en hoopt dat het nieuwe voorstel Potter zal overtuigen om in Amsterdam te tekenen.


Antwerp onder vuur in België: 'Voor Van Bommel toch afscheid door achterdeur'

In België is men na de laatste speelronde in de Champions Play-Offs van de Jupiler Pro League uiterst kritisch op Royal Antwerp FC. De landskampioen ging op bezoek bij Union Saint-Gilloise met 4-1 onderuit. Sportjournalis Peter Vandenbempt noemt de play-offs van Antwerp tot nu toe 'tragisch slecht'.


Extra werk voor Te Kloese: "Dat raken ze ook nog eens kwijt"

Afgelopen donderdag won Feyenoord met 1-3 van Go Ahead Eagles en inmiddels zijn er nog maar drie wedstrijden te spelen in dit seizoen. Dus ook nog maar drie wedstrijden waarbij Arne Slot aan het roer zal staan als hoofdtrainer van de Rotterdammers. In Rondje Eredivisie van Voetbal International wordt de meest recente speelronde en het laatste nieuws in de voetballerij besproken. Zo ook de stelling 'Vertrek van Slot zorgt voor pas op de plaats...


Van der Gijp gaat helemaal stuk om naam van Eredivisiespeler: ‘Heet hij zo? Hahaha!’

René van der Gijp is geen fan van de selectie van sc Heerenveen. Bij het doornemen van de spelersgroep van de Friezen schiet de analist in de lach bij de naam van Pelle van Amersfoort.


Ajax zet trainersproces in zesde versnelling en hoopt clublegende snel terug te halen: Potter ook in beeld bij aartsrivaal

Waar er de laatste maanden zeer regelmatig geruchten de wereld inkwamen over mogelijke trainers voor Ajax, lijkt er nu definitief wat te gaan gebeuren. De Amsterdammers lijken namelijk zo goed als rond te zijn met Graham Potter en hopen nu ook een eerste assistent aan te gaan stellen in de vorm van Christian Chivu. Dat meldt Sky Sport-journalist Gianluca Di Marzio. Journalist Sam C. weet dinsdag op X te vertellen dat Ajax en Potter over de...